HTML

ellenfülkeforradalom

többnyire politika

Friss topikok

Linkblog

Archívum

unortodox szakembereket a kormányba!

2011.04.09. 13:06 ellenfülkeforradalmár

A kormányfő minapi előadása szerint a kormány a hagyományos és az újszerű közgazdasági megoldások egy sajátos mixtúráját alkalmazza, ortodox és unortodox módszerek keverednek egymással, ha kell innovatív is egyben.

Az eredmény, pedig, lélegzet-elállító:

- emelkedő munkanélküliség - ami, ugye azért fantasztikus, mert őszintén, ki szeret dolgozni??, 

- az évre tervezett hiány 108%-ának összehozása márciusra - tehát ezt is kipipálhatjuk három hónap után, decemberig nyugodtan hátradőlhetünk, már nem nyomasztja tovább a vállunkat a pénzköltés kényszere

- ráadásul az Isten, Haza, Család hármasjelszó jegyében a rokonokról is becsülettel gondoskodik a kormány jól fizető állami állásokkal és megbízási szerződésekkel.

Ezek után nem is tehetünk mást, nagy izgalommal várjuk a kormány átalakítását, hogy tovább élvezhessük az unortodox megoldások gyümölcseit.

Javaslataink:

-az egészségügy élére nincs alkalmasabb személy, mint Gyurcsok József, ő aztán igazán innovatív személyiség

- az oktatás élére csak és kizárólag olyan ember jöhet szóba, aki alkalmas az 'álamfő' nyelvi leleményeinek őrzésére, esetleg továbbfejlesztésére. Fekete Pákó.

- a hadügy élére ez erő és céltudatosság kétlábonjáró szimbóluma, Sebeők János lehet a megfelelő személy.

az emberi- és kisebbségi jogok élére minden eszközzel vissza kell csalogatni az országba Szabó Albertet. Neki igazán "unortodox" a megközelítése a területhez.

- sport - és ifjúságvédelem: Rocco! Neki sürgősen, külön eljárással meg kell adni az állampolgárságot, ám ez nem lehet gond, hiszen Rocco a minap nyilatkozott paraguay-i gyökereiről.

- Kiszel Tünde sem maradhat ki a kormányból, de  a szerepét még keressük.

Várjuk a további javaslatokat!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenfulkeforradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr802811856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PocakZ 2011.04.11. 19:26:04

Tecccenek ezek a paradoxonok:-) Akutt személyiségzavarra vall:-)
süti beállítások módosítása